Συζητήσεις & Αγοραπωλησίες: AGORA.AGROENOS.COM

αναρτήθηκε στις 12 Ιουλ 2010, 12:59 π.μ. από το χρήστη Web Editor   [ ενημερώθηκε 7 Μαρ 2013, 10:07 π.μ. ]
Το AGORA.AGROENOS.COM είναι ένας δικτυακός χώρος συνάθροισης ερασιτεχνών και επαγγελματιών που ενδιαφέρονται για συζητήσεις και αγοραπωλησίες προϊόντων & υπηρεσιών που αφορούν την αγροτική καλλιέργεια και την παραγωγή-εμφιάλωση-τυποποίηση ελαιολάδου, κρασιού, αποσταγμάτων.

Κάθε μέλος του AGORA.AGROENOS.COM έχει τη δυνατότητα έναρξης ή συμμετοχής σε οποιαδήποτε συζήτηση κρίνει ενδιαφέρουσα, κάτω από τη σχετική ενότητα συζητήσεων:

Κάθε μία από τις παραπάνω κύριες ενότητες συζητήσεων περιέχει δύο αντίστοιχες υπο-ενότητες, μία για Αγγελίες Ζήτησης (αγοράς) και μία για Αγγελίες Προσφοράς (πώλησης), με σκοπό την διευκόλυνση των αγοραπωλησιών σχετικών προϊόντων & υπηρεσιών.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις & στις αγοραπωλησίες θα πρέπει να εγγραφείτε (δωρεάν) δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

Αν θέλετε βοήθεια ή έχετε οποιεσδήποτε απορίες για τη χρήση του συστήματος συζητήσεων & αγοραπωλησιών AGORA.AGROENOS.COM μπορείτε να δημοσιεύσετε τις ερωτήσεις σας στην ενότητα συζητήσεων Βοήθεια! ή να στείλετε email στο help@agroenos.com

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ Α.Ε.Β.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για τις δημοσιεύσεις των μελών του AGORA.AGROENOS.COM.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!